tiistai 3. joulukuuta 2013

Toisinaan kulkee ja toisinaan ei - HÖH !

TOKO
Alkuviikon tehokuurissa oli
* pitotreenit; R on innossaan kun näkee mitä tullaan tekemään, itsevarmuus on vähentänyt piippausta nostoissa, mutta heti tulee piippaus kun tulisi suorittaa palautukseen asti eli tähän panostusta
* kaukotreenit; edelleen käytetään rimaa takatassujen edessä ja hyvin menee matka kuin matka. Vaihtojen vauhti on ok ja R on itsevarma - ei mitään epäröintejä
* ohjatun noudon alkeet ns sukkatreenit; hauska uusi treeni jota päästiin myös Vuokkoset Areenalle treenailemaan isommassa mittakaavassa ja tosi hieno suoritus !

Tehistreenit ke 27.11. palkkaamattomuus-teeman hengessä olikin sitten ihan epäonnistunut kokonaisuus. Pää puskaan, ei kommentteja !

Palautustreenit kotona to 28.11. tehokuuriaiheiden parissa ja pikkasen kohentui mieli. Sekä Vuokkoset Areenalla pe 29.11. ja kyllä tuli hyvä mieli. Niiin hyvä vire ja ei mitään häröä mistään - ai niin eihän siellä ollut muita. Joskus kun saisi siirrettyä kaiken tuon perjantaitreeni fiiliksen muuhunkin treenaamiseen tai kokeeseen, buaaah :D

La 30.11. oli vuorossa meidän toiset esineruututreenit. R lähtee tosi hienosti ruutuun ja työskentelee sinnikkäästi, mutta tuominen on pikkasen tahmeeta, johon saatiin uusia vinkkejä.

AGILITY-kisat
Su 1.12. HSKH ry:n aksakisat Andreas Virtasen radoin. Ekarata oli ihan jees aina kepeille asti, jossa meni hyvin ekaan väliin, mutta sitten "plink plink" ja tuli ulos. Videonauhalta katsottuna näkee, että tuomari  liikkuu ja R jää tuijottamaan ja kepit keskeytyy, pah. On se niin häröherkkä. Sitten tuli vielä puomin ylösmenolta kontaktivirhe ja lopuksi tokavikalla esteellä HYL.
Toinen rata oli kinkkinen, saatiin kuitenkin VAIN 5 ja mentiin ajan rajoissa, vaikka R karkasi käsistä. 5 tuli pikkasen kyseenalaisesta puomin kontaktivirheestä. Nooh, nolla antaa siis odottaa ehkä yli vuodenvaihteen. Tavoite valuu kohta käsistä.

PAIMENNUSTA
Maanantain 2.12. lepopäivän jälkeen päästiin ti 3.12. Somerolle paimentamaan. Ripalle tehtiin ensin isolla lautumella kuljetus ja sitten poispäin ajoa, jossa Ripan epävarmuus ilmeni piippauksin. Osin oli jo ihan hyvää suoritusta, mutta aika herkästi lähtee kaartamaan lauman eteen, joten suuntakäskyt tulee olla vain kevyt vas / oi -äänteitä. Kunhan varmuus kasvaa nin piippauskin vähenee.
Toisella kierroksella otettiin hakukaaria kolmen tolppakoiran kera. Tässä myös Ripa piippaa varsinkin, kun meidän suuntaan lähetetään koira, jonka ohjaaja joutuu komentamaan koiraansa voimakkaasti. Tuolloin R jopa jätti paikkansa. R on hyvin päässyt ajatuksesta kiinni ja kaaret ovat jo paremmat ja kivasti jää lauman taakse kattaen koko lauman. Tästä jatketaan vuoden 2014 alusta (vasta!).           

Ja mukana olivat myös bc Jäärä-Joku ja Sosiaalisuuden huippu-Donny, joilta videooo:
JOKU: http://www.youtube.com/watch?v=1acXs0ZuhhM&feature=youtu.be
DONNY TULOSSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti