maanantai 25. marraskuuta 2013

Harrasteet ne harrasteet ...

Taas on viikon 47 aikana tehty yhtä ja toista. Tokon treenikalenteri on suunnitelmia täynnä, joita yritetään toteuttaa. Tavoite ois päästä kokeisiin ensi vuoden puolella.
Keskiviikon tehistreeneissä oli häiriötreenit. Tosi kivat ja sai itse helpottaa oman koiran tason mukaan.
* Ensi oli hyppynouto leluläjään, missä Ripa kiinnostui leluista ja unohti jo mitä oli tekemässä. Toinen kerta oli onnistunut.
* Sitten tehtiin tasamaa nouto, jossa häiriönä ihmiset ohjaajan ympärillä. Ripa pikkasen kiemurteli, mutta suoritti tehtävän.
* Sen jälkeen ruutuun lähetys ja ruudun takana kaksi ihmistä istui maassa. Ripa oli juoksemassa ruudun läpi kohti ihmisiä, mutta onneksi meni heti maahan käskysta ja jäi peppu minuun päin. Toinen yritys onnistunut.
* Seuraavaksi tehtiin lt pareittain, mikä ei Ripaa hetkauttanut.
* Vielä vuorossa yhteiskaukot eritahtiin ja pm häiriö leluin ja kutsuin, jossa ei mitään vaikeutta Ripalla. Tosi hyvin oli kuulolla.
Jälleen kerra voin todeta, että koiran motivaatio on kasvanut ihan hurjasti :)

Tiistaina oltiin paimentamassa Somerolla - ja kas kas TAAS satoi.
Ensin mentiin Jokun ja Donnyn kanssa kierros sisällä ja sitten päästiin mutaiselle ulkolaitumelle.
Jokulla ihan selvästi silmän kiinnijäämisen kanssa ongelmia. Keskitytään maahan menoon ja hallintaan seuraavaksi.
Donny oli loistava. Seuraavaksi saadaan jo ottaa hakukaarien alkeita, jihaa !
Ripalle poispäinajoa, mikä oli niin vaikeeta niin vaikeeta, että piippas ihan kokoajan. Kuitenkin onnistui osin loistavasti ja suoritti pitkän pätkän hyvin. Oli vain niin epävarma. Toinen setti meni tolppakoiran ja hakukaaren työstämisessä. Nyt hakukaari oli jo paljon luontaisemmin laajempi ja Ripa kattoi koko lauman takana. Jäi tosi hyvä fiilis.

Sunnuntaina Nea vei Ripan agilitykisoihin Kirkkonummelle, josta saaliina 3 x HYL, mutta Ripa oli nopee ja ihan hyvin käsissä. Tähänkin lajiin on tullut paljon lisäpotkua ja paloa ! Kunhan vielä tulis niitä onnistumisiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti