maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikko 46 oli ja meni

Ma 11.11. Pissanäyte
Nea vei Keravan ell Ripan pissanäytteen ja sieltä löyty kiteitä ja Ph oli korkeahko. Puhelimessa opastivat huolehtimaan Ripan juomisesta, jotta virtausta oli runsaasti ja valvomaan että koira pissaa kivutta. Myös karpaloita kehoittivat antamaan normi ruuan yhteydssä, jotta Ph arvo saadaan happamaksi.
Pikkusen olen ennakkoluuloinen tuohon hoito-ohjeeseen, mutta kokeillaan ja joulukussa uusi kontrolli.

Ke 13.11. Tehistreenit
Otettiin tarkan suunnitelman mukaan kehääntulot ja siirtymät. Heti kehään menossa Ripa jo haahuili, mutta toinen kerta oli jo parempi. Osa siirtymistä meni ok, mutta osa ei. Ryhmäläiset kiinnittivät huomiota, että palkatessa pyörin levottomasti pientä ympyrää, jolloin Ripa "eksyy" ja siten alkaa haahuilla. Kokeiltiin laajempaa "ympyrää", mikä näytti sekä tuntui paremmalta. Onhan tästä tullut jo "mörkö" ja pikkasen alan jo puutua tähän saman treenaamiseen. Voipi olla lopetan hetkeksi tämän treenin ja keskityn johonkin ihan muuhun, ehkä asiat sitten asettuvat "itsestään", kun ei liikaa stressaa.... who knows ?

La 16.11. Hakua Landbossa
Ripalle tehtiin neljä pistoa, joista osa todella vaativia, mutta todella hyvin jaksoi aina lähteä. Toinen pisto oli pikkasen mörkö, kun maalimies oli kömpinyt "luolaan", josta kurkki ja Ripa sai pikkasen sätkyn. Minun tuella meni maalimiehen luokse. Kolmas oli todella pitkä pisto ja tuli mun luokse, kun olin noin 10 m päässä enkä nähnyt Ripaa. Palasi kuitenkin taas maalimien luo haukkumaan. Viimeinen olikin jo ihan ok. Päätettiin ottaa Ripalle seuraavaksi siten, etten mene itse paikalle ollenkaan vaan nostetaan maalimiehen arvoa. Kuullosti todella hyvältä.

Su 17.11. BATin agikisat Vuokkoset Areenalla
Eka rata meni mönkään kas kas kepeillä ja sitten loppusuora oli mulle ihan liikaa. Loppusuoran ongelman  osasin arvata, mutta keppiongelma palaa aina vain kisoissa. Juuri ennen rataa otettiin todella hienot kepit osana pikku rataa, mutta .....
Toinen rata kaatui jo lähdössä Ripan kiertäessä mun ohjauksen mukaisesti toisen hypyn ja taas ne kepit.
Eli ei näin:  http://www.youtube.com/watch?v=xzyddjxxYuo
Eli 0-jahti jatkuuuuuuu .....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti