maanantai 16. joulukuuta 2013

Viikon 50 treenisaldoo

Tiistaina 10.12. päästin kahden koirakon agilitytreeneihin paikkaamaan poissaolevia. Oli tosi kivaa kirmata ensin Maisan kanssa, joka on kuuliainen ja menee juuri sinne minne näytetään ja vauhtikin on mulle sopiva. Maisan kanssa syntyi heti 0-rata. Rämäpää-Ripa taas menee...menee ja mä jään...jään, mutta kyllä oli opettavaista pikku säätöä ja uusia kuvioita. Toiselle sama ohjaus sentin päästä ja toiselle kilometrin -molemmat onnistui.

Ke 11.12. Marin tehistreenit
Tosi kivat tehistreenit: Ripalle kerrottiin namin voimalla, että ollaan hiljaa lt odotuksessa, heti tajus ja olipa hieno mies ! Seuruun piippauksiin otettiin rauhoittumista ennen liikettä ja namipalkka ja sitten liikkeelle, tämänkin osu ja uppos. Sitten treeniohjeita noutoon.
Ripankin mielestä hyvät treenit, mutta ihan liian lyhyet :D

To 12.12. pissatarkki
Nea vei jälleen ystävällisesti Ripan pissanäytteen Keravan Ell. Pissa oli vihdoinkin puhdas, eikä kiteitä löytynyt. Nyt jatketaan karpaloiden antoa aamuruuan yhteydessä ja seuraava tarkki 01-02.2014.

Su 15.12. Agilitykisat, Hyvinkää ja tokotoko Vuokkoset Areena
Kaksi agilityrataa, joista eka rata ihan uskomaton suoritus ja puhdas vikalle hypylle asti, joka sitten piti kiertää ja siitä 5. Kepit siis onnistui.
Toka rata meni kovaa ja kaarteet sen mukaiset, tiukka hyppy ja rima alas, mutta ne kepit kepit ONNISTUI !! Eli 0-tulokset niin lähellä - ja kuitenkin niin kaukana.
Vielä samasiena iltana Vuokkoset Areena :lla tokotreeniä ja Donnykin pääsi osallistumaan aksatreenailunsa jälkeen lelun palautusta ja seuruun pa. Ripalle lt:n odotusta namiavuin, merkkiä, ohjattua sukkia noutaen, ruutu ja kaukot mahtimatkalla (rima apu).
Ripan ruutu oli hauska: Lähti vauhdilla ja meni maahan heti kun käskin eli pylly minuun päin. Ajattelin että tosta on vähän vaikee tulla takasin seuruuseen, mutta mitä viel. Miks parhaat (=hauskimmat) jutut tapahtuu aina kun ei ole kamera matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti