lauantai 7. joulukuuta 2013

Treeniä, aksakisaa ja "koirahoitolaa"

TOKOn osalta piti ke 4.12. olla kisaharkka, mutta valitettavasti moni ryhmäläinen oli poissa ja tehtiin vähän sitä sun tätä ja tältä se meidän tekeminen näytti :
AGILITYn osalta samaisena iltana ke 4.12. päästiin Juuson ryhmään treenailee valsseja ja niitähän riitti - pää meni pyörälle :) Oli todella kivaa treenata "vanhassa" ryhmässä - toivottavasti pääsen toisteki tuurailee.
PORSKin kisapäivä Vuokkoset Areenallla koitti pikemmin kuin uskoin ja kisat oli ohi vielä nopeammin. Ekalta radalta 5 - kas kas kepeiltä, sija 7/38 ja toka rata HYL. Ripalla oli hyvä vauhti eikä karannut käsistä, mikä sinänsä hyvä suoritus. 
Vielä yhdet kisat ennen vuoden vaihdetta :)
HAKUtreenit la ap oli kivat. Ripalle tehtiin 4 pistoa enkä itse mennyt ollenkaan maalimiehelle vaan katsottiin, että menee loppuun asti ja pysyy maalimiehellä palkan ajan. Hyvin meni :) Josko saataisiin tuo maalimieskummajainen pois päältä.  
HOITOLAn pitoa tai siltä se on ainakin tuntunut. Mitäs se nyt viides koira enää tässä laumassa tuntuis. No ei tuntuis jos se ois ihan mikä tahansa muu kun Mr Donny, jolla pikkasen tuota virtaa riittää ja rauhoittuminen on aikas vaikeeta - välillä. 
To iltan otettiin takapihalla lelun palautustreenit liinassa ja osin ihan hyvin onnistumisiakin. Mutta ilman liinaa ei sitten mitään toivoa. Iltalenkillä treenattiin luoksetuloa ja sehän toimi hyvin. D oli oikein kuuliainen eli toivoa on. Yö meni vaivatta, häkissä.
Pe aamusta pellolle juoksee ja purkamaan energioita. Pellolla oli toinenkin koiralauma eikä D yhtään tuntenut vetoa sinne, vaikka alkuun sinne päin häröilikin. Hyvä koira, taas. Pellolla juoksemin jälkeen lähdettiin hakumetsään, jossa D oli vain autossa ja pääsi lopulta Ripan kanssa lenkille.
La D oli turistina hallilla, kun kisasin Ripan kanssa ja alkuun häröili muita koiria, mutta kun niitä oli kisapaikalla paljon niin lopulta rauhottui. Hallin sisällä oli hyvät keskittymistreenit leikkiin agilitykisaradan vieressä, leikkivät ja juoksevat lapset oli pahempi häiriö. Loppulenkki Ojangon maastossa vapaana meni jälleen mallikkaasti, vaikka vastaan tuli koirakkokin.    
Sisällä ollaan iltatreeneissä otettu mm seuraamispaikkaa ja AVO-kaukojumppaa.
D:lle treenisuunnitelmaan: remmirähinä pois, hyppiminen ihmisiä vasten pois, ainakin bussi nro 87 renkaisiin pyrkiminen pois, juoksevat lapset saavat juosta, lelulla yksin rallattelu loppu, ohjaaja arvokkaammaksi kuin muut, luoksetulemisen vahvistaminen, rauhoittuminen sisällä.
Ja on se kyllä huippukiva kaveri !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti