tiistai 11. elokuuta 2015

Saanko esitellä: Miss Sumia (Virtanen)

- Joopa joo -
Eihän sen uuden pennun aika ollut ihan vielä, kun Toistokin on niin pieni, mutta kun näin hyvää tarjottiin niin ei vaan voi jättää tilaisuutta käyttämättä ja toisaalta Toisto onkin tosi helppo pentu. Sekä täytyy tässä iässä jo miettiä, että kuinka kauan minulla on aikaa terveyden/jaksamisen kannalta nauttia koiraharrastuksista. 
-  nyt olikin siis aika.

Sumia syntyi 26.5. kun olin Kiteellä paimenena, jolloin päätös jäi vielä vähän ilmaan, mutta kotona se kypsyi ja lopulta vastasin Minnan tiedusteluun myöntävästi. Ja tiedän että saan aina tukea Sumian koulutuksiin Minnalta. 
Sumian äidin Ranyan takana on Pomo ja Faith, jotka olen oppinut tuntemaan hyvin Kiteellä vietettyjen aikojen yhteydessä. Faith oli tänä kesänä mukana laitumella luottokoirana ja tykästyin siihen suuresti. Älykkö ! Pomo on vaan niin äijä että naurattaa ja niiiin hyvän tahtoinen. 


Kotimatkalla autossa oli "vähän" äänekäs mutta onneksi rauhoittui lopulta, muuten olisikin kuulo meikäläiseltä lähtenyt. Kotona oli alkuun arka ja pyrki syliin turvaan. Tänään 11.8. on jo kuin olisi aina meillä ollut. Tosi reipas tyttö. Yön nukkui hyvin ja ääneti Ripan ja Toiston kanssa, tosin Sumia oli häkissä, josta sen aamulla herätin. Sisälle tehnyt yhdet kakit, kun en osannut arvioida vatsan toimintaa automatka jälkeen, mutta tänään ei ole tullut mitään sisälle. Ennustan ettei ole ihan yhtä helppo pentu kuin Toisto, mutta ihana se on <3  


Toisto leikittää Sumiaa mielellään ja Sumiakin jo leikkii hyvin palloilla (emoonsa tullut?).


Paljon tätä hankintaa ei etukäteen hehkutettu. Kotiväki sai tietää kun sen näki ja ihastui heti. Eihän Sumiaan voi olla ihastumatta !

Kiitos Minna tästä ihanaisesta sylihakuisesta paimenen alusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti