tiistai 11. elokuuta 2015

Elokuu jo tulloo

Jo elokuu - huh huh !


Lauantaina 1.8. illasta Paippisissa aitahommissa ja treenattiin myös.
Toistokin vapaana treeniaitauksessa ja kerää ihan hienosto lampit. Osaa myös odottaa, kunnes annan luvan hommiin. Hieno pentu ! Ripalle poispäinajoa, mikä oli nyt tosi kivaa. Toivon että viikon kuluttua ASCAn kisoissa menis hyvin.

  
Sunnuntaina 2.8. Inkoossa Hagabergin tilalla italialaisen Fabrizio Fusin klinikalla oppimassa. Ripa oli alkuun ihan outo. Varmaan johtui, että itsekin olin ihan outo ja varuillani. Onneksi lopulta rentoutui ja teki aika normisti hommia. Kouluttajan näkemykset hieman eroavat omastani mm poispäinajon alkuharjoitukset saivat aivan uuden näkemyksen. Tätä uutta näkemystä tulen ainakin pohtimaan Toiston kanssa. Not cross the line vaan ohjaa koira takaa. Ja toinen oli koiran pysäyttäminen kaarella klo 9-15 välissä mutta myös klo 15-21 välissä muuttamatta omaa positiota.  
Ihan kiva päivä, hyvässä säässä, mahtavan harrastuksen parissa. Kiitos Jouko puitteista ja Merja ja Mervi seurasta.

Toiston juoksunäyteKiteelle Minnan ja Santerin tilalle jälleen 7.8. perjantai aamusta Outi ja Huuti seurana Savonlinnasta asti. Perillä oltiin noin klo 16, jolloin aika pian päästiin treenaamaan. Hyvät treenit alle ja luottavaisin mielin lauantai aamusta ASCAn kisoihin Pia Hjerpen tilalle Juurikkalaan.
Ripalle oli ensimäistä kertaa ankat tänä vuonna ja vaikka vähän "tokopaimennukseksi" menikin niin saatiin legi pisteillä 79,5 ja sija 2. Tuomarina Tanya L Wheeler.
Lampailla Open class pisteillä 89 ja legi. Tuomarina Roy Sage.
Sunnuntaina vielä paremmin sillä ankoilla pisteillä 87 legi ja sija 1. Tuomarina Roy Sage.
Lampailla pisteet 91, legi ja sija 3.
Molempina päivinä lampailla onnistui otto, portit ja center sekä häkitys ihan ok. Toki parannettavaa jäi esim ottoaitauksen jälkeen Ripan voisi päästää hakemaan lampaat eikä estää hakemasta :( Tästä syystä muutaman pisteen menetys. Palkintojen jakotilaisuudessa Ripa sai kehuja avoimista hakukaarista :) ja moitteita ankkapaimennuksen tokoilusta - myönnetään !! Toivottavasti ensi vuonna petrataan näissä.
Nyt kuitenkin Ripalla tittelit OTDs ja STDd. 
Kiitos Pialle puitteista ja Outille seurasta sekä kaikille kanssakisaajille hyvästä hengestä. 

  

Kiitos Minna ja Santeri majoituksesta. Olette ihqui <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti