sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Treenikatsaus

Nea juoksi Ripan kanssa tänään kaksi rataa, joista eka oli hypäri, jolta tuli selkee HYL kepeiltä, ja toinen agi jolta 10 pistettä ja yliaikaa. Pisteet ja aikaa tuhraantui keppien kanssa. Ripa meni hyvin kepeille ja sitten Nea kannusti jees-sanalla mikä vapautus/palkka -sana ja koirahan meni sekaisin rytmissä ja siinä se :(
Pienestä se on kiinni.
Nyt vaan katsotaan seuraavat kisat ja LUVA-anomus jälleen sisään. Tai ehkä ensin pitäis pikkasen treenata.

Tokorintamalla on aikas hiljaista. Jalkapuolena tokoilukin on lähes mahdotonta, jottei Ripan perusasento (PA) tai seuruu mene ihan hajalle.
Kotioloissa ollaan tehty päivittäin kaukojumppaa ihan lyhyellä matkalla. Yhden kerran oltiin ulkona ruutua ja noutoa kokeilemassa ja hyvinhän nuo menee, mutta PA ja noudon palautus saattaa kärsiä keppien takia ja siten jätetään ainakin nuo osat pois liikkeistä.
Tiistaina 16.4. olisi tokotreenit ja katsotaan mitä siellä saadaan aikaan.
Nuorten koirien tokoringin leiri olisi 27.-28.4. ja kipsin poisto 26.4. joten hyvin toiveikkaana olen menossa leirille :)

Paimennus on jäänyt kokonaan tauolle ja sehän näkyy. Ripanen paimentaa kotona hyvin minua ja Neaa sekä ulkona Tellua. Sisällä liikkuessa koira kiertää, kiertää ja on aina "tasapainossa" takana. Joskus jo ottaa pikkasen kupoliin. Pihalla ollaan otettu suuntia tuttuun tapaan sekä koirapuistossakin ja Ripa on ihan tohkeissaan. Toivotaan että pikaisesti tulen siihen kuntoon, että päästän taas laitumille.

Luonnetesti Ilmajoella 20.4. peruttiin sitten tänään. Myös tähän palataan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti