torstai 14. toukokuuta 2015

Huoltotoimia, lepoa ja treeni sekä tokokeet

Ripa pääsi pitkän (liian pitkän) välin jälkeen fyssarille 6.5. Rentoutui hyvin ja kesti käsittelyn hyvin. Ei kuitenkaan pahemmin ollut jumissa, mutta seuraava huoltopäivä tilattiin heti heinäkuun alkuun. Pari päivää huilittiin ja selvästi Ripa oli vähän "kipeä" huollon jälkeen. Huilin jälkeen taas entistä ehompi.

Äitienpäivänä 10.5. oltiin varattu Somerolle FCI ratatreenit Peten opissa. Kolmannen luokan treeneissä oli viisi koirakkoa ja treenit hankalassa paikassa kitukasvuisten mäntyjen joukossa, ojan ylitys, laidunnus sekä vartiointi ja häkitys. Vikassa radassa otto isosta aitauksesta ja lampaille ojan ylitys koiran voimasta. Ripa selviytyi kaikista tehtävistä todella hyvin ja hyvillä mielin lähdettiin kotiin. Näin hyviä treenejä en muista tehneeni Ripan kanssa.
Poispäin ajo männikössä onnistui ihan nappiin, lampaiden siirto laidun osioon poispäin ajaen ja häkitys myös ihan napiin. Vartioinnissa ei focus ollut täysin lampaissa, mutta sain idean kuinka sitä kehitetään. Myös karkaavan lauman haltuunotto sujui vaikkakin muutaman yrityksen kautta, mutta lopulta painostuksella laajalla hakukaarella ihan nappi suoritus.

Alkuviikko 11.-13.5. treenattiin tokoa hyvän mielen treeneissä, sillä Harri Laisin tuomaroimat tokokokeet helatorstaina Lohjan pylväs hallissa.
Istuminen 9 (haisteli vähän)
PM 10
Seuruu 8 (juoksuosuudessa irtautuu)
Z 9
LT 8,5 (maahan pysäytys liian myöhään, ohjaajan virhe)
Ruutu 8,5 (vauhtia saisi olla enemmän)
Ohjattu 0 (toi kaikki kapulat :D )
Metalli 8 (yök yök)
Tunnari 7 (pudotti tunnarin mun varpaille - oho !)
Kauko 8,5 (ohjaaja ei ymmärtänyt näyttötaulun asentoja - ups !)
YHT 245 p, sija 3/10  !!!
Vaikka alkuun jännitin TODELLA paljon, pystyin rentoutumaan heti kehään mennessä. Ripa ei ollut ihan parhaimmillaan, mutta rentoa menoa ja fiilis oli hyvä. Saatiin kehuja seuruusta ja varsinkin Z-osuudesta.
Illalla vielä palautustreenit, joissa Ripa ihan tulessa - ihme ja kumma KAIKKI onnistui niin kuin aina kotitreeneissä !

Nyt treenitauko ja paimennustyöt kutsuvat kolmeksi viikoksi. Niihin tunnelmiin palataan.Kotiin kun tullaan niin perhe kasvaa uudella jäsenellä <3 
PÄHKÄHULLUN RIPAN JÄLJISSÄ                                                                     Fotos by Outi Vataja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti