keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Toiminta viikonloppu 20.-22.2.

Perjantaina tokon lahnatreenailtiin tuttuja liikkeitä Lahnatreenit on kyllä ihan parasta - aina niin rento meininki ja tuntuu, että aina onnistuu <3 Tämä asenne kun olis kisoissakin niin itsevarmuus olis katossa, mutta ... :p

Lauantaina päästiin Kausalaan paimentamaan lampit ja ankat. Ripa ei kuunnellut yhtään / osannut vaihtaa suuntaa kesken suorituksen. Oli pikkasen nihkeetä.
Ulkona kovistelin ottoaitauksen lampien kanssa, jotka eivät vain suostuneet liikkumaan vaan jumis nurkkaan. Vähän liian varovasti meni ja haki ohjeita / tukee jatkuvasti. Ei myöskään hakenut ulkokatoksesta lampeja vaan tarvi minut tueksi - pöh.
Kovistelun jälkeen oli pikkasen parempi maneesissa.
Ankat olikin sitten tosi kivat. Ripa oli niiden kanssa aika liikkis ja koko vääntö lampailla unohtui saman tien, joten ihan hyvillä mielillä treenien jälkeen.

Sunnuntaina olikin vuorossa agikisat Kirkkonummella Niinun pienessä hallissa, johon ei juuri mahtunut odottelemaan saatika lämppäämään sisälle.
Hypäriradalle mentiin suoraan ulko-ovelta ja Ripa oli ihan tietämätön mikä maa-mikä valuuttaa tyyliin lajista. Lähdössä jo arvasin, ettei tuosta mitään tuu. Pari estettä mentiin yhdessä ja sitten karkas koira lapasesta - ei siitä sitten sen enempää.
Toka rata oli jo paljon parempi ja saatin 5 yhden harmillisen riman tippumisesta, jota ilman oltaiskin oltu toka, aika -12,66, etenemä 4,46. Sija 7.
Kolmas rata oli tosi kiva ja ansakohta oli meidän turmio. HYL ei haitannut, koska muuten mentiin tosi hyvin yhdessä ja Ripa suoritti hyvin kaikki.
Eli todella tyytyväinen koirakko jätti Kirkkonummen taakseen ja itsearmuus nollasuoritukseen kasvoi TOSII paljon.  

Tällä viikolla myös vahvistui, että Ripasta on jälleen tulossa iskä <3
Ps. Ai niin. Jos joku ihmettelee miksei ole taaskaan videota, niin Nea kyllä yritti kuvata mutta Joku repi hihnassa siihen malliin että kuvissä näkyi VAIN joko kattoa tai lattiaa :D Eiks ole hyvä syy !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti