sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Paimennusta ja tokoa, myös vähän aksaa

Ripalla virtapiikki viikko takana. Huh huh koville otti muutama lepopäivä. Kun hommiin pääsi, niin ei meinannut pöksyissään pysyä.

Kotitokossa vire katossa ja kiusallinen pilli suussa.
Kaukojen vaihdoissa ollaan jälleen palattu hinkkaamisetäisyydelle ja yriteään saada maasta istumaan yhdellä liikkeellä eikä hilaamalla. Läheltä ok, mutta etäisyyden kasvaessa ei enää onnistu.
Tavoite saada kuntoon EVL luokaan.
Seuraamisessa temmon muutokset ja askelsiirtymät varsinkin vasemmalle aiheuttaa pilliin puhaltamista. Pilli tulee jättää pois ennen EVL luokkaa. Käskyjen poisjättäminen voisi auttaa, kokeillaan. Muuten seuruu ok, kunhan päästää alkuhöyryt pois, niin paikkakin alkaa löytymään paremmin.
Noudossa suurin puute on vieras kapula, mikä hoituu treenikavereiden kapula lainauksella :) Kunhan ei pure ! Tämä myös työlistalla.
Häiriöitä pitää lisätä, jotta osaa jättää ne omaan arvoonsa ja kuuntelee minua.
Kunhan nyt saisi sen kolmannen I-tuloksen VOI-luokasti niin sitten työstetään EVL kuntoon.
Olen tosi tyytyväinen Ripan kasvaneeseen motivaation, mikä mahdollisesti tullut liikeosaamisen kautta (?).

Torstai aksatreeneissä oli ihan päätöntä menoa. Oltiin Ripan kanssa ryhmän viimeinen koirakko, joten vajaat 2 tuntia autossa odottelua alla ja sitten radalle. Radan viisi ekaa estettä meni ok, mutta sitten lähti lapasesta joka kerta ja pahasti. Ripa päätti suorittaa pääosin radan itsenäisesti ja tunsin itseni ihan turhaksi koko treeneissä. Ei ollut hauskaa ! Tästä suivaantuneena otin vielä joka toinen tiistai halliaikaa klo20-21 vain aksaa varten.

Paimentamaan  ei tällä viikolla päästy kuin sunnuntaina Sipooseen, mutta se olikin tosi hyvä treeni. Ensin pienemmässä aitauksessa ja sitten isossa. Pienen aitauksen treenissä Ripa kuljetti lampaita pitkin seinustaa ja itse seisoin vain keskellä aitausta. Ainoastaan pahassa kulmapaikassa, johon lampit jumittaa, autoin ja löytyihän Ripastakin varsinainen puskija. Isossa aitauksessa sitten vähän puskemista ja tiukkaa pitoa. Suunnat ja poispäin ajot nyt isolle huomiolle.
Hyvä Ripa. !
 
                                                        Paimenpariskunta Ruu & RipaEi kommentteja:

Lähetä kommentti