maanantai 27. lokakuuta 2014

Lapsia, lampaita ja maailman menoa

Ripa on todella hyvä lasten kanssa nykyään. Kiinnostunut, rauhallinen, valvoo ja antaa jopa riepottaa. Olen vähän ällistynyt, sillä jokunen vuosi sitten asia oli aivan päinvastoin eikä Ripaa voinut päästää ollenkaan lasten luokse.
Meillä kävi lapsivieraita ja Ripa osoitti jälleen lapsiystävällisen puolensa.

                                                                                   Lasse ja Ripa 19.10.14
Tokoiltu ollaan eteisessä täsmätreenejä mm kaukot ja ripeä maasta istumaan - edelleen. Sekä pitotreenejä.
Perjantaina on onneksi vielä lahnatreenit hallissa - ihanaa porukkaa <3

Aksaa jatketaan joka toinen viikko torstaisin Seijan ryhmässä ja joka toinen viikko tiistaisin omatoimisesti Nean kanssa.

Kakkoset on tarkoitus korkata  9.11. Liedossa, joten treenit ihan paikallaan.

Paimennus on edelleen ollut päivän sana.

Paimennus 14.10. Somero, jossa oli myös Donny mukana. Ripalle tehtiin hakuja parin kanssa ja olihan hyvät kaaret. Oikea on heikompi. Donny oli pyörössä avaamassa kaarta.
Paimennus 18.10. Kausala, jossa koko Ripan jälkeläiskaarti mukana - ihania pentuja kaikki ja heti niin lahjakkaita. Ripalle areenalla ASCAn kisarataa ja ankkoja maneesissa. ASCAn rata aikas kiva, mutta ne suunnat on hakusessa kun etäisyys kasvaa. Ankat oli kivoja, mutta niiden kanssa suuntien ja sisäflänkkien puute korostuu ja silloin homma on vaikeaa.
Paimennus 25.10. Kausala, ja jälleen mukana Ripan pennuista 4, jotka olivat jo nyt kehityneet. Voi että mun sydän sulaa niitä katsellessa. Ripalle jälleen ASCAn rataa ja nyt haki hyvin oikealle lähetettäessä kolmen lampaan lauman vasemmasta ylänurkasta. Sen jälkeen ajoi ne oikea ylös, ykkösportti ja kakkonenkin. Itse seisoin centerissä. Olipa hyvä.
Lopuksi Hilu neuvoi miten center tehdään ja hyvin suoritti senkin. Saatiin kehut Hilulta ! VAU ! Olen kyllä ylpee !
Paimennus 26.10. Somerolla alkuun poispäinajoa sitkeesti ja vaatimalla pieneltä välimatkalta. Aika kiva aloitus ja sisäflänkit suunnilla vartalo/käsiavuin ihan ok.Tuosta on hyvä jatkaa. Tokalla kierroksella tehtiin häkitystä ja poisottoa, mitkä on saatava rauhallisen rutiineiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti