sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Helle pysäyttää toiminnan

Toinen viikko hellettä ja lepoa treeneistä. Ripa on öisin kuumuuden takia levoton enkä itsekään saa nukutuksi, joten lepo tekee hyvää. Kun arkipäivät vaan nukkuu, niin kyllähän tuo jotain illemmalla vaatii, mutta itse en vaan jaksais. Nooh pahin energia on purettu lähietäisyydestä ruudun paikkaa hinkaten ja suuntaharjoituksin katosta kiertäen omalla pikku takapihalla. Siinä sivussa muutamat kaukot ja seuruun pätkät niin ilta on täys.

Väliin on jäänyt tokon tehistreenit ja hakutreenit jne mutta paimenessa ollaan käyty kahdesti. Lautumelle on menty auringon jo laskettua.
Torstaina käytiin Outin ja Pähkän kera. Olihan kiva nähdän Outikin pitkästä aikaa :)
Ripan kanssa jotenkin vaivalloisesti lampit häkkiin, tahmeeta oli ja sitten siellä suuntia, jolloin oikea oli ihan kadoksissa. Jälleen pyrki aina leikkaamaan edestä vasemmalle :P Toinen sessio laitumella suuntia pidemmällä välillä ja taas sama ajatus Ripalla. Todella sain "pakottaa" oikealle.  Tuo pitää saada kuntoon.

Yksi välipäivä ja ajatus muhi sekä minulla että Ripalla ja uusia kokeilu. Ajatuksena vähemmän painetta ja annan Ripan ajatella ja työskennellä ja tarjota. Lampit saatiin paremmin aitaukseen. Aitauksessa suunnat parempia. Laitumella lopuksi muutama ihan LOISTAVA pidempi haku eikä ajatustakaan leikata edestä. Vasempi on kyllä paljon vahvempi, mutta oikeekin onnistui hyvin nyt.
Sitten se ääni jota vihaan : PIIPPIIP olikin poissa. Torstaina se riisti mun hermot ja nyt sitä ei ollutkaan. Olikohan minulle merkki, ettei saa liikaa painostaa ja vaatia vaan täytyy antaa itse oivaltaa ja ajatella. Kuinkakohan mones kerta kun tämän jo huomaan. Koskakohan opin ?!
Yritin kuvata Ripan suoritusta, mutta videossa näkyi vain puolikas lammas ja puolikas Ripa ja runsain mitoin laidun aluetta taivaasta mun kenkiin asti kuvattuna, joten se siitä.

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti