perjantai 20. kesäkuuta 2014

Paluu arkeen ...

... sujui tyyliin "mie romahdan" siis oli se niin kamalaa !!! Alkuun en päässyt ollenkaan päivän menoihin kiinni vaan olin ihan muissa maailmoissa.
Anyway elä jatkuu ja hyvien asioiden ääreen voi aina palata :)

Loman viimeinen viikonloppu 7.-8.6. kului tokotehisleirin merkeissä Ojangon koiraurheilukeskuksessa Oili Huotarin opeissa. Tärkein oppi leiriltä oli: Vaadi koiralta suoritusta kun se kerta osaa, älä annan koiran luistaa ja mennä sieltä mistä aita on matalin. Aseta kriteeri ja vaadi aina vähintään sen tasoinen suoritus. Älä laske koiraa luoksesi, kun epäonnistuu vaan vaadi. Paikkamakuut suoritetaan valvovan silmän alla, jotta pääsen heti huomauttamaan väärästä asennosta jne. Ylösnousuja tehostamaan potkaistaan hiekat tassuille.  Tätä kun noudatin, niin johan muuttui koiran työskentely ja ihan hauskaakin oli. Ripa ei paineistunut ollenkaan, kun en suuttunut vaan vaadin ja palkkasin reilusti kun onnistui.
Tuli kyllä ihan mielettömän hyvä fiilis - ihan voittaja fiilis !
Nyt treenataan pikkuasiat kuntoon ja syksyllä kokeisiin.

Agilitytreenit meni torstaina 19.6. tosi hyvin, kun noudatin ajatusta että pyrin itse liikkumaan mahdollisimman edessä ja merkkailemaan esteitä. Toimi hyvin. Tätä ollaan kyllä treenattu ennenkin, mutta jotenkin en vain luota koiraan :P Ehkä kannattais.

Pieni paniikki syntyi, kun huomasin ettei mitään mahdollisuutta saada vapaa päivää töistä ennen heinäkuun puolivälin, jotta pääsisin paimentamaan. Onneksi löysin uuden paikan, jossa omatoimisesti pääsee treenimään iltaisin ja viikonloppuisin. Paikka sisäänajettiin perjantaina 20.6. ja todettiin hyväksi. Sain myös sovituksi Somerolle ratatreenit 29.6. ja muutaman treenipäivän heinäkuulle. Josko sitä ois sitten valmis kisoihin heinäkuussa.

                                                                                Hi !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti