perjantai 28. helmikuuta 2014

Yllinkyllintekemistä - ehkä vähän liikaakin

On tässä pari viikkoa mennyt aika kovaa ja alkaa väsymys painamaan sekä koiraa että ohjaajaa. Nyt laitoin treenikalenteriin selvästi taukopäivät ja lihashuoltopäivät. Jos tuntuu että itse jaksaa niin sitten otetaan toinen koira kehiin - siis Mr Donny !

Joka toinen tiistai on jatkunut Ripan tokon kisakurssitreenit. Viikon 7 treenit oli ihan katastrofaaliset, kun en keskittynyt koiraan olenkaan siirtymätreeneissä ja viikon 9 treeneissä tais pikkasen vedättää. Tuohon vedättämiseen on meikä nyt retkahtanut ihan täysin ja siitä on huomautuksia tullut jo muutamalta kouluttajalta, joten jokohan sitä alkasi suhtautumaan asiaan vakavuudella.

Keskiviikkoisin ollaan tehistreenattu ja ryhmä sekä Mari on ollut loistavia.
Ripalle ollaan otettu pm asemon vakavuutta (ei haistella) ja focus on eteen siten, että otan ruokakipon mukaan piiloon ja vilautan kippoa Ripalle ennen piiloon menoa. Kippo jää piiloon ja R vapautetaan sinne pa jälkeen. Toimii loistavasti.
Marin treeneissä sekä tunnaria että ruutua, jotka R tekee ihan jees, mutta vedättää. Lääkkeeksi nyt "kaikkiin" liikkeisiin rutiinit rikki ja mielenkiintoisemmat treenit. Mielikuvitus on rajana - ja eiku suunnittelemaan.

Henkilöetsintää ollaan tehty kahdesti "Bomba-talossa" ja vaikka pikkasen itse epäilyttikin niin ihan hyvin on mennyt ja R on ollut rohkea etsijä. Viimeiset 18.2. oli aikas hankalat, joten seuraavat on ihan iisit :)

Koska torstaisessa Seijan ja mun aksaryhmässä oli paikka auki, niin päätin ehdottaa, että josko voisin Ripan kanssa päästä siihen ryhmään. Seija tietää meidän ongelmat ja siten osaa "piiskata" mua oikeaan suuntaa. Nyt pari kertaa treenattu ja parannusta kohden ollaan menossa. Myös to 27.2. oltiin korvaavan koirakkona treeneissä ja hyvin toimi ja uusia neuvoja saatiin sekä uskoa onnistumisiin  !

Ulla ja Sissikin nähtiin lenkin merkeissä 17.2. pitkän tauon jälkeen ja oikein mukavaa oli.

Donnyn kanssa ollaan pidetty taukoa, koska D oli pikkasen kipeä, mutta nyt jo kunnossa ja päästiin 28.2. tokokurssille, jossa aiheena pm ja seuruun stoppi. On se vaan eri pätevä koira.
Pm ollaan treenattu ja pysyy jo ihan kivasti ja focus on eteen. Joskus takapää tuppaa valumaan sivulle ja sitä treenataan myös aina ja sekin on parantunut paljon. Stopin tekee hyvin muussa yhteydessä, mutta vierellä kulkiessa ei oikein tajua - vielä. Lisätreeninä vaan.

Ilouutisia kuului paimennusrintamalta: Päästään toukokuussa kahdeksi viikoksi Kiteelle lammastilalle töihin ja sekös on mun suuri haave ! Sitten otetaan Ripasta mittaa. Donnylle se on kaiketi Pice of cake -juttu :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti