maanantai 14. lokakuuta 2013

Agilitykisat KKK, Kirkkonummi 19.10.13

Täytyy myöntää, että pikkasen alkaa tuntumaan kuin oltaisiin jumiuduttu yksin ikuisiksi ajoiksi ykkösiin ilman mitään nollatulosta. Niin on jo siihen ajatukseen tottunut,  ettei enää edes tunne kisajännitystä ja osaa ottaa rennosti kisaamisen. Mikäs sen parempaa :)
***
Viime kisojen jälkeen fiilis oli aika korkea ja tunne, että ehkä-joskus-sittenkin-se-nolla-sieltä-tulisi nosti päätään siihen malliin, että nyt on löytynyt uskallusta jälleen aktivoitua agilitynkin saralla ja tänään kahden startin ja ensi viikonloppuna kolmen startin verran olisi meininki kisailla.

Tänään Kirkkonummella eka agilityrata kaatui Ripan ihan kamalaan kaarteeseen ja siinä tuli sitten kieltovitonen. Tai siis eihän se Ripan vika ole, että mopo lähtee käsistä ja kaarteet valuu, vaan mun kun en anna edes mitään vihjesanaa mihin pitäis mennä - ajoissa !
Toka agilityrata (ilman keppejä!) oli jo alussa (este 2 takaakiertona) haastavan näköinen sekä muutama muu juttu, mitkä saivat aivonystyrät töihin. Ehkä jonkin moinen työvoitto aivoille(kin), koska nollahan sieltä yllättäen tulla ropsahti ja vielä starttivoittokin. Meikä oli niin haltijoissaan nollasta, että ei sitten enää sijoitus tai palkintopallipaikka kiinnostanut vaan lähdin Ripan kanssa jäähdyttelylenkille kera kaverin. Palattuani kisapaikalle oli hyvä ystävä toiminut sijaisena palkintopallilla ja vastaanottanut palkinnot. Kiitos !

Nyt jo innolla odotan ens viikonloppua - ja ei se mitään jos jälleen menee mönkään, kunhan on hauskaa.

Ps. Ripa oli aikas hot hot lähdössä ja ekaa kertaa maalissa syöksyi hihnaämpärillekin - tosin hihnaa ei ottanut matkaan :D

Ja se todiste:

http://www.youtube.com/watch?v=b7XAG1oKVD8&feature=youtu.be
    
Kiitos kuvaajalle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti