tiistai 29. syyskuuta 2015

tokoa / paimennusta / tokoa / paimennusta / ...

Ei se lajin vaihto nyt hetkessä tapahdu, mutta allakkaan on kummasti tullut enemmän ja enemmän tokoiltoja. Ehtii tässä kuitenkin vielä Seutulaan, Pukkilaan ja Somerolle ajelee paimentamaankin.

Syyskuun lopulla ollaan panostettu oikein ajan ja työn kanssa hakukaariin, jota myös 26.9. Pukkilassa treenattiin. Kuvassa Merja Ruun kanssa tolppakoirakkona ja Ripa suorittaa nostoa.


Kaarelle lähtee hyvin ja kaari on avoin ja lavea, mutta loppuosa vielä hiven ahdas ainakin treenien ensimmäisessä kaaressa. Muistutuksen jälkeen tekee jo huomattavasti paremmin.
Nosto voisi olla rauhallisempi ja reagointi laydown / odota -käskyihin saisi olla nopeampi ja ilman lisäkäskyjä.

Häkitykset on toinen treeniteema. Toivoisin Ripan ajan kanssa ymmärtävän mitä tulisi tehdä ja tarjoavan edes pikkasen oma-aloa häkityksessä. Toistaiseksi tehdään useimmin väännön kanssa ainakin lampailla, joille häkitys on uusi juttu. Onnistuu kyllä hyvin lampailla, jotka tottuneet häkitykseen, mutta niiden kansaa puuttuukin sitten tekemisestä haaste :)

Toisto ja Sumiakin pääsivät lampaiden pariin 26.9. Pukkilassa.
Toisto on kyllä kiva ja toimii hyvin auspaimaisesti huumorilla, toistaiseksi. Jatketaan pentuhömppää jälleen 25.10. Somerolla Toiston kanssa.
Sumia on työnarkomaani jo nyt. Pysäyttelee mielellään eli kampee aina eteen. Pukkilassa saatiin rikottua tuota toimintamallia ja on se jo nyt aikas pro, mutta hömppä jatkukoon edelleen.

***

Tokon hallitreenit starttasi 28.9. Racinel Areenalla. Oli todella hyvät treenit ja ihan paras lahnaporukka - tottakai.
Ripa teki seuruuta hyvän peruutuksen kera (ekaa kertaa muualla kuin kotona), onnistuneet kaukot, hyvän ja rauhallisen tunnarin sekä PI ja PM sekä siitä LT -yhdistelmän. Kaikki meni ihan nappiin ja pallopalkka oli riittävä.

***

Neakin kävi kotona ja koko lauma kasassa <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti