torstai 27. marraskuuta 2014

Pimeys valtaa aamut ja illat

Lumi olisi nyt kyllä tervetullutta, on niin pimeetä ja lokasta. Muutaman päivän oli lunta maassa ja mielialakin oli jo ihan katossa, kunnes lumi suli ja pimeys valtasi kaiken. Plääh !

Ripa kävi silmätarkissa Mevetissä 12. marraskuuta. Pelle kehui taas Ripan silmät ja värin ja käytöksen ja ja - tiedetään tiedetään <3 Nyt vaan odotellaan nartun juoksuja alkavaksi.

Agikisoissa oltiin Kirkkonummella KKK 15.11. ja Hakunila Vuokkoset Areena BAT 16.11. Kaikista radoista HYL. Kirkkonummella kolmesta radasta kaksi oli ihan hyviä, kolmas oli jo ripamainen ja lähti ihan käsistä. Vuokkoset Areenan radoista toinen oli menestys ja niin hilkulla oli nolla, että kannustaa taas yrittämään tosissaan :) Uuttaa bukkaa 7.12. Hakunila Vuokkoset Areenalla ja 14.12. Janakkalassa.

Paimentamassa käytiin Sipoossa ja Somerolla. Sipoossa 22.11. oli pässi uuhineen ja ei kulkenut ollenkaan. Pässi oli aika kova pala Ripalle, joka sai muutaman puskun. Lopulta pässi alkoi hommiin uuhiensa kanssa ja työt piti jättää siihen. Seuraavana päivänä oli eri porukka ilman pässiä ja meni tosi kivasti, vaikka tässäkin porukassa oli yksi jäärä. Uuhi ei halunut liikkua vaikka Ripa yritti kaikin herrasmiehen taidoin eli nuolla, haukkua, tökkiä, väläytellä hampaita edessä ja purra ilmaa uuhen edessä - ei mitään tehoa tai tehosi siten että uuhi vain heilutti häntäänsä.
Somerolla oltiin sisätiloissa 27.11. ja eka setti oli ihan kamalaa purkautumista. Toka oli parempi ja saatiin pikkasen tehtyä oikeita asioita.

Tokoilu on jäänyt hävettävän vähälle, vaikka siinä on selkeä tavoite.
Eteistreenejä ollaan toki tehty: kaukot nopeammaksi ja varmemmaksi. Seuraamiseen kontaktin pysyminen ja käännökset tiiviiksi sekä askelsiirtymät varmemmiksi. Piippaukseen ollaan puututtu PALJON.
Perjantaisin on treenittu onneksi lahnaporukassa - pelastus ihanaiset lahnat !! Siellä on otettu EVL:stä muutama liike per kerta, joihin ollaan keskitytty. Pistin myös hakuun ryhmäpaikan vuoden 2015 alusta josko pääsis. Kevät on kuitenkin pian ja sitten tulisi olla koekunnossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti