sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Aksakisoja, tokokokeita ja paimennuskurssia niistä oli huhtikuu tehty - Ripan pennut

Huhtikuun 12. päivä mentiin Ripasen kanssa Janakkalaan hakemaan agilitykisoista 2 HYL ja 5. Niillä ei paljon juhlittu. Yritystä oli, mutta jotenkin luovutin ihan lopussa ohjauksen ja sehän kostautui heti.
Tästä oli jokin videokin, mutta kadoksissa :(

Huhtikuun 14. Ripa pääsi osteopaatin käsittelyyn eikä ihmeitä löytynyt, joten hyvillä mielillä mennään eteenpäin. Maisa oli jumissa ja joudutaan vähän passaamaan treenejä sekä uusintakäyni toukokuussa.
Kiitos Nea kun veit !

Huhtikuun 15. syntyivät Ripan pennut. Täällä niistä lisää: http://pahkahullut.tumblr.com/pennut

Huhtikuun 18. päivä oltiin Nean kanssa Somerolla paimennuskurssilla. Minä sekä Ripan että Donnyn kanssa ja Nea Jokun. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja mahtava kaikkine porukoineen ja ruokineen. Muutama otos.


Illalla vielä tokolahnat kokoontuivat lahnailemaan :)

Viikko 17 alkoi HOT tokotreeneillä Ojangossa. Ripa oli ihan out, joten illalla viela lahnailemaan.
Huomattiin jälleen että koiralta tulee vaatia hyvää suoritusta, koska poweria löytyy ja osaamista, mutta tahtoo mennä sieltä missä aita on matalin - fiksu koira !

Huhtikuun 22. ilta vietettiin viimeistä kertaa tokon kisaharkassa, jossa edustimme Suomea MM-kisoissa. Suurin osa liikkeistä meni ihan mainiosti ja saimme hyvää palautetta. Vain ruutu ja kaukot meni vähän ali riman suoritukseksi. Todella mukavaa päättää kurssi huippufiiliksellä.

Sitten rankaa tokotreeniä koko viikko, koska Inkoossa tokokoe su 27.4. Tuomarina Harri Laisi. Pisteitä kertyi 217 eli VOI III -tulos. Vain paikkamakuussa vire oli loistava, muuten oli ihan kamalaa pakkopullaa.

Eli viikko 18 aloitettiin uudelleen viritys 1.5. kokeeseen. Koe Lauttasaaressa, tuomarina Riikka Pulliainen ja erinomainen edustus Tokolahnoilta.Vaihtelevassa säässä picnic viltti notkuen antimista nautittiin päivästä ja kannustettiin toisiamme. Hauskaa oli. Ripalle  194,5p  eli VOI III. Vire ihan kadoksissa ja osin ihan perseilyä :p
EVL:ssä sijat 1 ja 2
VOI :ssa sija 1
ALO:ssa sija 2
lahnoille. Todella hyvä saalis !!!


Toukokuun 3. päivä Ripa juoksi Nean kanssa agilityä Kivikossa ja tulos 3 X HYL. Hauskaa taisi olla.

Raskas päätös:
Treeniä vähemmän, ei mitään lässytysmeininkiä himassa, arjessa normi kuri ja silloin harvoin kun treenataan niin juhlitaan, mutta mitään ei anneta ilmaiseksi. Onhan mulla noita muitakin treenikavereita tyydyttämään omat treenihimot.
Josko sillä tulis jotain tällästä aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti